IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Радина Кърджилова в перфектна форма след раждането

28 май 2021 17 50

Актрисата откри летния сезон по бански

БГНЕС

Радина Кърджилова роди второто си дете в края на март, но вече няма и следа от излишните ѝ килограми. Това си личи по най-новите ѝ снимки, на които тя е на плажа, при това по бански.

„Море... Лято... Най-чаканият сезон за мен... и най-любим“, написа актрисата към един от кадрите, на който позира на пясъка.

„Прекрасница! Изглеждаш магнетично и вдъхновяващо“, „Надявам се да не не ви обидя, но изглеждате по-добре така, отколкото преди с по-слабата фигура“, „Красива си много след раждането! Да не си посмяла да свалиш и килограм!“, пишат жени под публикацията на Радина.

Кърджилова е избрала бански от две части, който е с долнище с висока талия. Любимата на Деян Донков направо сияе, докато я снимат, а зад обектива най-вероятно е самият той.

Младата майка намери малко време за себе си, като се отдаде на почивка, заминавайки за „голямото синьо“, както тя самата нарече Черно море. Там тя си направи фотосесия не само по бански, а и с няколко нови модела рокли, с които ще я виждаме на разходка с количката и по-големия ѝ син Христо.

Кърджилова сподели, че е била в Бургас, който ѝ е любим, защото е наполовина бургазлийка. Там тя се порадва на зеленината на Морската градина.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари